Uutisarkisto

29.8.2018 9.42

Perhelinja – apua ja tukea lapsille, nuorille ja lapsiperheille

Kemiönsaaren alueella on alkamassa uusi palvelu, Perhelinja, yhteistyössä kunnan kanssa. Varsinais-Suomen alueella toimivat järjestöt jalkauttavat palveluitaan lasten, nuorten ja perheiden tueksi alueella säännöllisesti liikkuvan palvelubussin, Perhelinjan, avulla.

Perhelinja on tarkoitettu kenelle tahansa lapselle, nuorelle, äidille, isälle tai vaikka isovanhemmalle, jolla on perheeseen liittyviä haasteita tai joka on huolissaan läheisensä hyvinvoinnista. Elämässä voi olla esimerkiksi yksinäisyyttä, kiusaamista, ero tai muita perheen sisäisiä ongelmia.  Apua voi olla vaikea pyytää ystäviltä, vanhemmilta tai tuttavilta tai aina ei edes tiedä mistä apua hakisi.

 

Meille voit tulla juttelemaan luottamuksellisesti isosta tai pienestä asiasta tai kysymään neuvoa ilman ajanvarausta. Toiveestasi voimme räätälöidä tilanteeseesi sopivan jatkoavun ja -tuen palveluista, jotka ovat sinua lähellä. Apua ja neuvoja antavat sote-järjestöjen ammattilaiset. Palvelu on asiakkaalle maksutonta.

 

Perhelinja kulkee Kemiönsaaren alueilla (Villa Lande, Björkboda, Taalintehdas) säännöllisesti aina marraskuuhun 2018 asti, jonka jälkeen Perhelinja jää joulutauolle.


  • 27.9.2018: Villa Lande klo 10-15. Yleinen neuvonta ja palvelunohjaus, eroneuvontaa sekä mielenterveys- ja päihdeomaisten neuvonta. Kelan asiantuntija paikalla (etuudet, ajanvaraukset).

Perhelinjan aikataulu, pysäkit ja yhteystiedot löydät myös osoitteesta: www.perhelinja.fi, Facebook: Perhelinja.

 

Tule rohkeasti juttelemaan, kun bongaat meidät!


Palaa otsikoihin