the_unknown_soldier_kariluoto_and_sirkka

Elokuvat

Kemiönsaaren kunnan kulttuuriyksikkö vastaa kunnan elokuvatoiminnasta. Toiminta toteutetaan yhteistyössä Finlandssvenskt Filmcentrumin kanssa.


Tulevat elokuvat

10.08.2018 15:00
Tapahtumat & markkinat

Bio Fix

Bio Fix on nykyaikainen, digitalisoitu elokuvateatteri Villa Landessa. Elokuvateatterissa on 247 istumapaikkaa ja 3D-varustelu. Bio Fixissä esitetään uusia elokuvia 1-3 kerta viikossa.

Bio Pony

Bio Pony on perinnerikas elokuvateatteri Taalintehtaalla. Kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus oli alunperin talli. Bio Ponyssa toimii Elokuvakerho Pony.

Elokuvakerho

Elokuvakerho Ponyn toiminta perustuu Kemiönsaaren kulttuuriyksikön ja Aikuisopiston yhteistyöhön. Kerho näyttää melenkiintoisia, ajatuksia herättäviä ja usein myös palkittuja elokuvia eri maista. Elokuvat esitellään lyhyesti ruotsiksi ennen esitystä. Elokuvan jälkeen voit halutessasi keskustella muiden kanssa elokuvasta ja sen herättämistä ajatuksista. Voit keskustella joko suomeksi tai ruotsiksi.

Elokuvat näytetään alkuperäiskielellä, ja niissä on suomen- tai ruotsinkielinen tekstitys. Ennakkoilmoittautumiset ja lisätietoja aikuisopiston sivuilta.

Elokuvafestivaali

Kemiönsaaren oma elokuvafestivaali FixFilmFestival on kaksipäiväinen festivaali täynnä korkealaatuisia, usein palkittuja elokuvia. Festivaali järjestetään vuosittain Kemiön elokuvateatterissa Bio Fix:issä.