Festivaalit

Kemiönsaaren Musiikkijuhlat

Kemiönsaaren Musiikkijuhlat tarjoaa niin vanhaa kuin uudempaakin kamarimusiikkia Kemiönsaaren upeissa kulttuurimaisemissa ja sen ympäristössä.

Baltic Jazz

Baltic Jazz-festivaalilla kohtaa klassisen jazzin eri tyylisuunnat muiden musiikin tyylilajien kanssa. Baltic Jazz on kuuluisien, kansainvälisesti huipulla olevien artistien sekä paikallisten kykyjen tapaaminen, mutta myös veneilijäkansan, mökkiläisten, kesälomanviettäjien ja paikallisten asukkaiden kokoontuminen yhteen yhden heinäkuisen viikonlopun aikana jolloin kesä on kauneimmillaan.

Festival Norpas

Festival Norpas tuo saaristolaiseen ruukkikylään vaikutteita eri puolilta maailmaa ja luo yhteyksiä eritaustaisten ihmisten, niin taiteilijoiden kuin yleisönkin välille.

Festivaali tarjoaa kolmen päivän ajan taiteellisesti korkeatasoisia mutta tyylilajiltaan varsin vaihtelevia musiikkiesityksiä, kuvataidetta, valokuvaa, elokuvaa, performanssia sekä tietenkin myös ruokaa, juomaa ja tunnelimaista tunnelmaa. Oleellisena osana tapahtumassa ovat myös erilaiset työpajat, keskustelut ja taiteilijarupattelut.