Gå till innehållet

Kimitoön antar presidentens #Rörelseutmaning!

Kimitoöns kommun vill uppmärksamma President Sauli Niinistös 75-årsfödelsedagsönskan, där han uppmanar till rörelse och diskussion under hela hösten. Därför vill vi uppmana alla invånare att röra på sig och diskutera så mycket som möjligt under hösten. På sociala medier kan man delta i kampanjen med #liikkumishaaste eller specifikt för Kimitoön #kimitoonliikkumishaaste.

Som en del av denna kampanj erbjuder Kimitoöns kommun invånare möjligheten att gratis bekanta sig med gym i Amosparken och padel i Dalsbruk 28.8-3.9. Mer info om det hittas i evenemangskalendern

Dessutom finns det många fina och kostnadsfria idrottsanläggningar runt om på Kimitoön. Du kan spela tennis, frisbeegolf eller fotboll, du kan träna på utegym, springa på de fina naturstigarna m.m. Mer information kring detta hittas här