Gå till innehållet

Informationspaket om miljörelaterad reglering för företagare

Välkommen att höra om hur en förändrande miljöreglering påverkar din företagsverksamhet!

Projektet Next Level – sikte på flexibel och hållbar tillväxt arrangerar tre informationspaket om miljörelaterad reglering. Informationen fokuserar på ansvarsreglering och sammanställer förändringar i lagstiftningen för att ge dig en helhetsbild av vad som förväntas av ditt företag i framtiden. 

Den 21 november 2023 är det möjligt att delta i evenemanget också på plats vid Yrkeshögskolan i Åbo i EduCity (Joukahaisenkatu 7, Åbo), i rummet EDU 1089 Maskulin. Då kommer Saara Nuotio-Coulon, chef för Åbo stads och Egentliga Finlands Europakontor, vara närvarande. Kom och diskutera EU-lagstiftningens komplexiteter med Saara.

Tid:

21.11 kl. 9-10.30 (på plats och online)

28.11 kl. 9-10 (online)

19.12 kl. 9-10 (online)

Om du inte kan delta i alla infotillfällen, kommer du att få en inspelning av dem senare via e-post. 

Infotillfällena ordnas på finska.

Anmäl dig till miljöregleringens infopaket här: Lyyti.fi(öppnas i nytt fönster, gå till extern sida)