Gå till innehållet

FPA:s servicepunkt öppnar 29.11 i Dalsbruks bibliotek

Verksamheten vid Folkpensionsanstaltens servicepunkt i Dalsbruk övergick i slutet av september från Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) till Kimitoöns kommun. Servicepunkten har nyligen flyttat och slår upp sina dörrar igen i ny lokal onsdagen den 29 november.

Servicepunkten går från och med nu under namnet Dalsbruks servicepunkt och kan besökas i Dalsbruks bibliotek (Tullbacksvägen 7a). Servicepunkten finns i ett skilt rum och betjänar onsdagar kl. 10–13. Det är Jonna Lappalainen som kommer att vara på plats i den nya servicepunkten.

Vid Dalsbruks servicepunkt får du service gällande FPA-tjänster så som t.ex.:

Servicepunkten är öppen onsdagar kl. 10.00–13.00.

Besöksadressen är Tullbacksvägen 7a, 25900 Dalsbruk.