Gå till innehållet

Novemberkväll

Tid:
kl. -
Plats:
Villa Lande
Adress:
Engelsbyvägen 8, 25700 Kimito
Pris:
37,50€ Gruppbiljett 32,50, minimi 10 personer
Arrangör:
Perfect Monday Media/Maxino Entertainment.

Novemberkväll är ett nytt höstkoncept med fyra välkända artister från Sverige och Finland. Kvällen kommer att bjuda på kända sånger och visor samt artisternas mest kända hits och bravurnummer varvat med historier, humor, duetter och gemensamma nummer. Allting i ett avskalat och intimt format som hoppeligen förmedlar värme och ljus i höstmörkret.

Medverkande: Patrik Isaksson, Frida Andersson, Åsa Jinder och Riko Eklundh

Det blir en spännande och mångsidig kombination av dessa artister, säger producenten och konceptets skapare Niklas Rosström.

Patrik Isaksson

Sedan debuten 1999 har Patrik Isaksson varit en av Sveriges populäraste artister med hitlåtar som Hos dig är jag underbar, Du får göra som du vill och Ruta 1 – låtar som nu går igen och fastnar i en ny generation. Han har också spelat in duetter med bland andra Marie Fredriksson, Joey Tempest, Anders Glenmark, Helen Sjöholm och finländska Jannike och har medverkat i bade Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg ett flertal gånger under åren.

Isaksson släppte sitt sjunde album Mellan hopp och förtvivlan i maj efter en paus på 12 år och han är en av de mest spelade svenska artisterna på den svenska radion i Finland. I somras gjorde Patrik en längre Sverige-turné och besökte även Finland under några dagar i juli. 

Frida Andersson        

Frida Andersson är en välkänd finlandssvensk singer & songwriter som är uppvuxen i Ekenäs. Hon är sedan flera år tillbaks bosatt i Stockholm men mycket verksam i sitt hemland.

Frida har släppt 2 album på engelska och 3 på svenska. Hon har spelat mycket på visfestivaler i både Sverige och Finland. Hon har även varit gästartist på Bo Kaspers Orkesters nordenturné och tillsammans med Bo Sundström har hon släppt två duetter, Paradiset och Drömlänges.

År 2013 tilldelades hon Vegapriset som årets kvinnliga artist och hennes senaste singel Nina spelas flitigt på radio i både Finland och Sverige.

Åsa Jinder

Åsa Jinder är en av Sveriges mest folkkära och välmeriterade artister. Hennes musikalitet, scennärvaro och folkliga ton har tagit henne runt Norden i 47 år. Jinder har erhållit medalj av kungen, sommarpratat, spelat på Nobelfesten och vunnit Eurovision Song Contest med gruppen Secret Garden 1995. Hon har en internationell karriär med sin nyckelharpa i fokus. 

Åsa har en unik utstrålning på scenen och med sin avväpnande personlighet fångar hon publiken med både humor och allvar. Åsa har skrivit sångtexterna till Wasa teaters nya musikal “Vänd om min längtan” som har premiär 16 september.

Riko Eklundh

Riko är en av våra mest anlitade skådespelare vid de finlandssvenska teaterscenerna; Svenska teatern, Viirus, Lilla teatern och Åbo svenska teater. Han har haft stora roller i bl.a. Amadeus, Topelius, Lilla skräckaffären, La Cage aux folles, Dracula och Cabaret. Utöver sina scenroller har han medverkat i otaliga tv-serier och filmer. Han medverkar regelbundet i Yle Vegas(gå till extern sida) Eftersnack(gå till extern sida) samt i Efter nio(gå till extern sida) på Yle Fem(gå till extern sida). Sedan 1999 ordnar han årligen konsertevenemanget Sommarsång i Åbolands utskärskyrkor med Nötö kyrka(gå till extern sida) som bas.

Riko Eklundh har också gett ut två böcker och år 2013 erhöll han Finlands teaterorganisationers centralförbunds förtjänsttecken i guld. Just nu medverkar han i Kaj Korkea-ahos Röda rummet som har premiär på Lilla teatern