Gå till innehållet

Höststart 24.8.2024

En mässa där föreningarna, företag och kommunen har möjlighet att visa upp sin verksamhet och vad våra invånare och fritidsboare kan sysselsätta sig med under året.

Höststart (föreningsmässa) i Kulturhus Björkboda kl. 11-14

Vi hoppas att så många föreningar, företag och andra arrangörer som möjligt vill komma med och visa upp sin verksamhet. Vi har sportplanen, gården och kulturhuset till vårt förfogande. Vi hoppas att ni har infomaterial om vad ni gör och hur man kan delta i er verksamhet. Därtill får ni gärna hitta på praktiska aktiviteter som besökarna kan prova på under dagen. 

Jussi Lindberg kommer att finnas på plats under hela tillställningen och bjuda på “päivätanssit” och fungerar samtidigt som konferencier och kommer att puffa om vad som händer när.

Behöver ni lite större utrymme att visa upp ex idrottsgrenar eller dylikt finns sportplanen till förfogande. Eller ex boule eller andra grenar kan man ha på gårdsplanen. Bilarna kommer att styras till parkeringsplatsen som finns byggd för Boda-planen så det blir plats på gården. Inomhus finns flera rum där man kan göra olika saker och i gymnastiksalen kan man ex prova på folkdans, olika jumppor etc.

Ert föreningsstånd kan alltså vara statiskt på en plats där man kan testa på nåt, eller så kan ni använda jumppasalen i typ 15-30 minuter för att testa på nånting. Välj att ordna ett eller flera pass. Efter att anmälan är slut pusslar vi ihop programmet och kommer att marknadsföra det.

Från kommunen deltar Välfärdsavdelningen med sina olika grupper och program och ungdomsgården, Vuxeninstitutet och biblioteket.

Fyll i deltagarblanketten här: https://link.webropol.com/s/syysstartti(öppnas i nytt fönster, gå till extern sida)

Vi hoppas att så många som möjligt vill delta så att vi får en riktigt lyckad dag med stor spridning på olika aktiviteter man kan syssla med här på Kimitoön.

Jag svarar gärna på frågor