Gå till innehållet

DIT-Centers företagarcentrum

DIT-Centers företagarcentrum erbjuder kontors- och verksamhetslokaler i centrala Dalsbruk, i Kimitoöns aktiva och företagarvänliga skärgårdskommun, med goda förbindelser och korta avstånd till sydkustens metropoler.

DIT-Center finns i närheten av Valsverksholmens industriområde(öppnas i nytt fönster, gå till extern sida) och Dalsbruks hamn(öppnas i nytt fönster, gå till extern sida). En mångsidig och vacker skärgårdsnatur erbjuder möjligheter till mångsidiga aktiviteter och fritidssysselsättningar vid sidan av arbetet.

DIT-Centers företagarcentrum, Masugnsvägen 5, 25900 Dalsbruk

Dalsbostäder Oy Ab / DIT-Center
Roger Sjöqvist
Masugnsvägen 5, 25900 Dalsbruk
040 530 3584
roger.sjoqvist@ditcenter.com

Distansarbetsplatser

Behöver du ett rum där du kan jobba ostört nån dag i veckan eller bara för några timmar? Gratis drop in-möjlighet i DIT-Centers kontorshotell!

Vi erbjuder tre färdigt möblerade kontorsrum i närheten av Dalsbruks centrum. I kontorshotellet finns fri tillgång till wifi och ett kök där du kan koka ditt eget kaffe eller te. Max tre dagar per bokning.

Vill du hyra rum eller lokal förmånligt för en månad eller längre tid? Ta kontakt!

Hostel

I DIT-Center finns ett trivsamt hostel som kan användas för inkvartering av anställda, kunder och samarbetspartner.

Våningshostellet lämpar sig t.ex. för att ordna olika tillställningar, möten seminarier och samkväm i mindre skala. Vår bastuavdelning och sällskapsrum och matsal i vårt 12-bäddars hostel erbjuder bekväma möjligheter för bastubadande, middagar eller social samvaro t.ex. i samband med kundträffar eller varför inte i samband med en fisketur.

Roger Sjöqvist
Masugnsvägen 5, 25900 Dalsbruk
040 530 3584
roger.sjoqvist@ditcenter.com