Gå till innehållet

Sommarens läskampanjer för barn och unga i Kimitoöns bibliotek

Ta en tur med Läspariserhjulet och upplev oförglömliga läsäventyr eller spå din sommar med Madame Aurora!

Läsgänget och Läspariserhjulet-sommarläskampanj för barn

Läsgänget och Läspariserhjulet är bibliotekens sommarläskampanj som riktar sig till familjer och barn. Under kampanjen lånar du böcker och samlar Läsgängsfigurer i ett kampanjpass du får från biblioteket. Hur många figurer hinner du samla i sommar? 

Kampanjtid 6.6–31.8.2023. Fråga personalen om mer information.

Läs mer https://www.lukujengi.fi/sv(gå till extern sida) 

I sommarens läskampanj för ungdomar spår vi tillsammans med Madame Aurora hur sommaren kommer att bli

Läs en bok eller gå till biblioteket och välj en bok. Lotta ut sid- och radnumret, på basen av dessa hittar du en mening som spår hurudan din sommar kommer att bli. Skriv ner din mening på en lapp. Skriv också dina kontaktuppgifter ifall du vill delta i utdelningen av priser. Pris utdelas mellan deltagarna! 

Kampanjen pågår mellan 1.6–31.8.2023. Fråga personalen om mer information.