Gå till innehållet

Välkommen på seniordag i Kasnäs 14.9!

Kimitoöns kommun har äran att välkomna alla seniorer i Kimitoön till seniordagen i Kasnäs den 14.9.2023 kl. 10.00-14.30

Deltagarna får själva skräddarsy sitt program. En programpunkt på förmiddagen och en på eftermiddagen. Programpunkterna som erbjuds är: vattengymnastik, nack- och rygg samt balansgymnastik, boule (curling), simning, padel och konditionssal, linedance, käppgymnastik och rörlighet

Busstransport arrangeras vid behov enligt följande tidtabell: Start kl. 9.00 från Busstationen i Kimito, via Vreta längs Dragsfjärdsvägen och Dalsbruksvägen till Dalsbruk (Brukshallen kl. 9.30) och därifrån till Kasnäs. Deltagare kan stiga på längs vägen. Bussen avgår tillbaka samma rutt kl. 14.45.

Anmälningar via webben(gå till extern sida) eller Joakim Aho tfn 040 660 9922 senast torsdagen den 8.9. I samband med anmälningen meddelar du vilka programpunkter du väljer, specialdiet samt behov av transport  

Tillfället är gratis men deltagarna betalar skärgårdsbuffén 15,00€. Arrangör för evenemanget är Kimitoöns kommun i samarbete med Egentliga Finlands välfärdsområde. Kasnäs Skärgårdsbad sponsorerar evenemanget.