Gå till innehållet

Vattenavbrottet i Dalsbruk – se senaste uppdateringarna här

Uppdatering 3.11 kl. 12.30

De fastigheter som är markerade på kartan rekommenderas för tillfället koka sitt matlagnings- och dricksvatten i 10 minuter innan användning. Vi informerar de berörda hushållen enskilt då det här inte längre är nödvändigt.

Uppdatering 2.11 kl. 16.05

Vattenläckan i Dalsbruk är nu reparerad och trycket är tillbaka i vattenledningen, men spolning kommer ännu att pågå i flera dagar. De berörda hushållen kontaktas skilt om när de kan börja använda vattnet igen.

Vi beklagar de senaste dagarnas vattenavbrott och är tacksamma för ert tålamod!

Uppdatering 1.11 kl. 18.45

Vattenläckan är lokaliserad och reparationsarbetena inleds torsdag 2.11. De flesta i området har redan fått tillbaka vattnet, men för de hushåll som ännu saknar vatten borde saken åtgärdas under torsdagen.

Uppdatering 1.11 kl. 16.15

Arbetet med att lokalisera läckan pågår fortfarande, vilket innebär att tidtabellen för fullständig återställning ännu är oklar. För tillfället installerar vi en ny ventil i ett försök att återställa vattnet till de flesta invånarna i området, men tyvärr kommer en del hushåll fortfarande vara utan vatten trots detta. Vi kommer skicka ut ett textmeddelande senare i dag till dem som fortfarande är drabbade och hålla er informerade om situationen.

Tack för er förståelse!

Uppdatering 1.11 kl. 10.55

Vattenavbrottet i Dalsbruk pågår ända till eftermiddagen onsdag 1 november. Vi jobbar fortfarande med att lokalisera vattenläckan som i Dalsbruk i området kring motionshallen. Hela det drabbade området är markerat på kartan. Skolorna får hjälp med tekniskt vatten, men privatpersoner måste tyvärr vänta tills att läckaget är löst.

Vi uppdaterar läget.