Gå till innehållet

Föreningsdagen 20 januari

Nu är det dags att pricka in årets föreningsträff i kalendern! Vi träffas den 20.1.2024 kl. 10−16 i Kasnäs badhus konferenssal. Temat medlemsrekrytering är högaktuellt för många, och vår gästföreläsare Pernilla Howard från Centria kommer att ge oss många tips och råd om hur vi ska lyckas med det.

Under dagen kommer vi också att intervjua några av våra föreningar som har ”flyt” för tillfället. Ni kommer att få ta del av information om bidrag och annat aktuellt som berör föreningar. Vi ska också jobba tillsammans med experter i mindre grupper, som är indelade enligt olika målgrupper. Det kommer att bli en intressant dag, och ni blir bjudna på Kasnäs lunchbord. Det lönar sig alltså att dyka upp med flera personer från varje förening!

Anmäl er här senast 17.1.2024: https://www.lyyti.in/Yhdistyspaiva_1503/se(gå till extern sida)