Gå till innehållet

Lansering av Kimitoöns nya kartportal för utomhusaktiviteter samt ny gravelcykelrutt i Söderlångvik den 3 maj

Välkommen den 3 maj att bekanta dig med Kimitoöns nya kartportal som samlar alla utomhusaktiviteter och utflyktsmål på Kimitoön under både sommar- och vinterhalvåret. Kartportalen hjälper dig att hitta aktiviteter och utflyktsmål, och under lanseringsträffen får du tips om hur du som invånare, fritidsboende, företagare eller föreningsrepresentant får ut det mesta av kartportalen.

Under samma träff lanseras Söderlångviks nya cykelrutt som går längs sandvägar. Dessutom utlyser kommunen en fototävling i anknytning till aktiviteterna på Kimitoön.

Lanseringsträffen ordnas vid Vagnsmuseet på Söderlångvik gård fredagen den 3 maj kl. 14–16.

Vänligen observera att förhandsanmälan krävs.

Träffen är öppen för alla som är intresserade av frilufts- och motionsmöjligheter på Kimitoön. Efter lanseringen kan deltagarna kl. 16–18 följa med äventyrs- och gravelcyklisten Toni Lund på en cirka två timmar lång cykeltur längs den nya 33 km långa rutten. Även cykelturen kräver förhandsanmälan senast 24 april kl. 15.

Mer information och anmälningsformulär:


https://www.kimitoon.fi/evenemang/lansering-av-kimitoons-aktivitetskarta-och-soderlangviks-nya-gravelcykelrutt/