Gå till innehållet

Mötesutrymmen i Villa Lande

I Villa Lande finns två moderna mötesrum. Den elektroniska utrustningen är moderna touch screen skärmar med inbyggt högtalar- och kamerasystem som lämpar sig för hybridmöten.

bild på mötesrum Anderson
Mötesrum Anderson

Mötesrum Anderson

Anderson är vårt större mötesrum. Här finns plats för 16 personer. Bord och stolar har hjul, så det är lätt att möblera om enligt smak och tycke. Det ryms bra in några extra stolar vid behov. Stora touch screen skärmar finns i vardera gaveln på utrymmet. Den inbyggda kameran och högtalarsystemet gör att hybridmöten fungerar bra och för det mesta trådlöst. Öppet Wifi finns i huset (WiFi4EU).

Mötesrum Jansson

Vårt mindre mötesrum Jansson har samma utrustning som Anderson, men bara en skärm. Här får 8 personer plats runt bordet. Lämpar sig för möten i mindre sammanslutning och hybridmöten fungerar lika bra i det här utrymmet. Öppet Wifi finns i huset (WiFi4EU).

Traktering till möten

Husets caféföretagare Cake my Way erbjuder catering till möten. Här finns möjlighet till både salt och sött.
cakemyway.riitta@gmail.com
040 083 2285
Café Cake my Way på Facebook(gå till extern sida)

Bokning av mötesutrymme

Våra mötesutrymmen i Villa Lande har elektroniska lås. Om ditt möte inte är på dagtid, när kulturhuset annars är öppet, får du i samband med bokningen av utrymmet ett e-post meddelande med instruktioner för hur du ska gå tillväga för att ladda ned och registrera en app med vilken du kommer in i huset och till mötesutrymmet. Du får också klara instruktioner för hur tekniken används. Vid behov finns det personal du kan kontakta för att få hjälp.

Klicka här under på Bokningsläge och priser för info hur du gör bokningen.

Ta kontakt

Välkommen på möte till Villa Lande!