Gå till innehållet

Nya evenemangskalendern – så här uppdaterar du den!

Uppdaterad 28.6.2023

I samband med lanseringen av vår nya webbplats finns det också nu en splitterny evenemangskalender. Tack för att ni redan använder den så flitigt! Kalendern har flyttat från den tidigare Visit Kimitoön-sidan till https://www.kimitoon.fi/evenemang/. Här hittar du nu knappen:

Info & tips

  • Fyll i tillräckligt med information så att även en utomstående person vet vad ert evenemang handlar om.
  • Om evenemanget är återkommande med samma innehåll så matar man endast in ett evenemang. Sätt evenemangets startdatum som den första gången evenemangsserien äger rum och sluttid som den sista gången. Precisera också de olika datumen och klockslagen i texten. Då kommer evenemanget att vara synligt, men inte fylla upp kalendern med likadana evenemang.
  • Har man återkommande evenemang som ändå skiljer sig märkbart åt så kan man mata in flera evenemang, men sätt då olika bilder för varje enskilt evenemang.
  • Om man har ett evenemang till vilket deltagare bör anmäla sig, så sätt då som slutdatum för evenemanget den sista anmälningsdagen och skriv tydligt i texten när evenemanget går av stapeln.
  • När du skickat in evenemanget åt oss så syns det inte genast på webbsidan, utan först när vi har godkänt det. Vi strävar efter att få evenemangen godkända så fort som möjligt. När evenemanget är inlämnat går det inte längre att korrigera, men eventuella korrigeringar kan skickas till jill.karlsson@kimitoon.fi eller wilma.stenstrom@kimitoon.fi.

Ta kontakt