Gå till innehållet

Kultur som kur – ett seminarium om kultur för gemenskap och hälsa ordnas 15 februari

Är du intresserad av hur kultur kan berika livet och främja välmåendet? Vill du upptäcka nya sätt att motarbeta ensamhet och främja hälsa genom kulturella aktiviteter? Under seminariet Kultur som kur torsdagen 15 februari berättar gästföreläsare om kulturens och konstens inverkan på hälsan och välbefinnandet.

Seminariet presenterar en översikt av vad man i Kimito kan göra med kulturens hjälp. Seminariet riktar sig speciellt till äldre, deras anhöriga och personal inom äldrevården, men välkomnar alla som vill utforska kulturens roll för ett meningsfullt och hälsosamt liv.

Seminariet förverkligas på svenska och finska. Seminariedeltagarna bjuds på kaffe med tilltugg. Deltagandet är avgiftsfritt.

Mer information och anmälningslänk:

https://www.kimitoon.fi/evenemang/kultur-som-kur-ett-seminarium-om-kultur-for-gemenskap-och-halsa/