Gå till innehållet

Föreningar och företag – välkommen att presentera er verksamhet under evenemanget Höststart 2024!

Kickstarta hösten med aktiviteter och gemenskap!

Evenemanget Höststart sparkar i gång den nya terminen genom att presentera Kimitoöns mångsidiga utbud för fritid och hobbyverksamhet. I år arrangeras Höststart lördagen den 24 augusti kl. 11−14 vid Kulturhus Björkboda / KUBU.

I år riktar sig evenemanget till allmänheten, det vill säga invånare i alla åldrar: barnfamiljer, ungdomar, vuxna och seniorer. Under dagen får man bekanta sig med öns rika utbud av hobbyer, föreningsverksamhet, kurser och evenemang. Dessutom kan man prova på aktiviteter vid olika utställare.

Som konferencier och musiker fungerar Jussi Lindberg och det vankas dans på innergården!

Information för företag och föreningar:
Vi hoppas att så många föreningar, företag och andra arrangörer som möjligt vill komma med och visa upp sin verksamhet. Vi har sportplanen, gården och kulturhuset till vårt förfogande. Vi hoppas att ni har infomaterial om vad ni gör och hur man kan delta i er verksamhet. Därtill får ni gärna hitta på praktiska aktiviteter som besökarna kan prova på under dagen. 

Tips och råd om hur föreningar, företag och andra arrangörer kan bygga upp sitt program inför Höststart hittar du här: https://www.kimitoon.fi/fritid-och-kultur/foreningar/hoststart/

Låt fantasin flöda och anmäl ert deltagande så fort som möjligt, men senast 31.5.2024:

Mer information: 
Föreningskoordinator Jill Karlsson
jill.karlsson@kimitoon.fi
Tfn 050 431 4877