Gå till innehållet

Idé- och inspirationskväll inför Kimitoöns 700-årsjubileum!

Tid:
kl. -
Plats:
Villa Lande - auditoriet|auditorio
Adress:
Engelsbyvägen 8 - Engelsbyntie 8, 25700 Kimito - Kemiö
Arrangör:
Kimitoöns kommun

Planeringen inför det stora jubileumsåret 2025 kör i gång på allvar med en inspirerande idékväll onsdagen den 20 september kl. 17 i Villa Lande, Kimito.   

Konstsamfundet och Kimitoöns kommun har tillsammans skapat en fond med det specifika syftet att finansiera Kimitoöns jubileumsår och från vilken man kan ansöka om medel för jubileumsprogram. Under inspirationskvällen samlas vi för att tillsammans låta kreativiteten flöda och bolla idéer med varandra.  

– Till inspirationskvällen välkomnar vi alla – föreningar, privatpersoner och deltidsboende – som vill bidra till att Kimitoöns 700-årsfestligheter blir så fina och minnesvärda som möjligt, säger föreningskoordinator Jill Karlsson. 

Med idé- och inspirationskvällen vill kommunen hjälpa med hela processen från idé till ansökan, för att sedan vidare kunna söka bidrag i februari 2024 då Konstsamfundets ansökningsomgång öppnar.  

Kom alltså med och gör Kimitoöns 700-årsfirande en oförglömlig upplevelse! Ingen anmälan krävs för att delta i idé- och inspirationskvällen eller workshopparna.