Gå till innehållet

Jubileets visuella identitet

Kimitoöns kommuns jubileum firas år 2025, och vi hoppas att jubileumsåret blir aktivt och gemenskapligt för kommunens invånare, fritidsboende, besökare och aktörer.

Vinnare utsedd i tävlingen om 700-årsjubileets
logotyp och visuella identitet

Tack till alla som deltog i kommunens omröstning om jubileumslogon med tillhörande visuella identitet. Totalt 426 röster gavs och vinnaren fick 76 procent av rösterna. Vi lyssnade på invånarna och valde det Åbobaserade företaget Kajahdus Oy för att tillsammans bygga upp jubileumsårets utseende.

Kajahdus Oy

“En kompakt och modern reklambyrå som är specialiserad på digital marknadsföring och utveckling av webbplatser. Vi har framgångsrikt betjänat våra kunder i årtionden genom att erbjuda högkvalitativ och visuell grafisk design samt WordPress-baserade webbplatser. Vi är stolta över våra referenser från hundratals nöjda kunder och investerar kontinuerligt i den senaste teknologin och branschtrender.”

I processens nästa fas sätter representanter från Kimitoöns kommun och Kajahdus sig tillsammans ner för att finslipa de slutliga verken, som senare kommer att göras tillgänglig för användning av invånarföreningar och företag i kommunen i samband med jubileumsåret.