Gå till innehållet

Intro för företagare

Intro för företagare är en digital introduktionsportal som erbjuder nyttig information, värdefullt stöd och tips om det lokala näringslivet för både nya och redan etablerade företagare i Kimitoön.

I portalen finns material under kategorier som ”Att komma igång”, ”Stöd och nätverk”, “Synlighet och marknadsföring” samt “Företagets tillväxt”. Under varje kategori finns nyttiga tips, webblänkar, inspirationsvideor och nedladdningsbart material.

Ta del av materialet genom att beställa användaruppgifter till Intro för företagare här: Lyyti-anmälan(gå till extern sida)

Anvisningar för portalen

Då Intro för företagare öppnas åt dig så får du en inbjudan till din e-post från avsändaren Intro (intro@fcg.fi). Via den länken skapar du ett användarkonto för att komma till materialet.

Företagarens Intro öppnas automatiskt på finska. Du kan byta språk under din profil och egna inställningar som finns i balken längst till vänster på ingångssidan. 

Materialet hittar du antingen under Egen introduktion eller Egna uppgifter.

Egen introduktion

Genom att klicka på den gröna knappen ”Starta introduktionen” ser du allt material som finns i Intron för företagare. Först ser du alla kategorier och genom att klicka på en kategori öppnas underrubriker med material relaterat till just den kategorin.

Egna uppgifter

Här ser du alla underrubriker i alfabetisk ordning.

Underkategorierna kan markeras som avklarade, då kan du lättare hålla koll på vilket material du redan läst och bekantat dig med. Om du markerar en uppgift som avklarad kommer den att försvinna från ”egna uppgifter”. Materialet finns dock kvar under ”egen introduktion”.

Ta kontakt